Transport

We beschikken over een uitgebreid wagenpark en kunnen verschillende soorten transport verzorgen. Hierbij kunt u denken aan transport voor landbouwbedrijven. Wij vervoeren o.a. uien, aardappelen en overige bulkgoederen. Naast deze transporten vervoeren wij ook zand, grond, puin, rijplaten e.d.

Met onze containerauto kunnen wij los gestorte producten vervoeren. Hierbij kan het gaan om volumetransport of om landbouwproducten. De containers kunnen gewisseld worden en ook in het land worden gezet met behulp van een tractor met carrier. Er zijn tien bakken in omloop van ons. Sommige bakken zijn uitgerust met een hydraulisch bedienbare klep.


Scania R500, euro 5 met dieplader.

Wij kunnen met behulp van deze dieplader machines tot 30 ton voor u vervoeren.
R420 met dieplader

Scania R500, euro 5 met kieptrailers.
Hiermee vervoeren wij voor u zand, puin, grond e.d.
R500 met kiptrailer

Scania R420, euro 5 met onderlosser.
Hiermee kunnen wij diverse los gestorte producten vervoeren, zoals uien, aardappelen en overige bulkgoederen.
R420 met onderlosser

Scania R500 en R420, euro 5 met tautliner.
Dit zijn multi inzetbare trailers. Deze trailers zijn aan beide kanten voorzien van schuifzeilen om de oplegger van de zijkanten te laden, indien laden via de achterzijde niet mogelijk is.
R500 en R420 met tautliner

Scania R500, euro 5 met walking floor trailer.
De inhoud van deze trailer is 90m3. Met een walking floor trailer is het mogelijk horizontaal te laden en lossen doormiddel van een hydraulisch aangedreven bewegende vloer. Dit maakt een walking floor trailer uitermate geschikt voor het transporteren van losgestorte bulkgoederen en pallets met stukgoed.
R500 met walking floor

De kraanwagen gebruiken wij vooral voor het transporteren van beton- en rijplaten, maar is uiteraard ook mogelijk voor andere materialen.
Kraanwagen

Met ons container chassis systeem vervoeren wij containers voor u van plaats naar bestemming.
Container Chassis
Wulpweg 26, 3897 LW Zeewolde | Mob. 06-53192053
| info@loonbedrijfhut.nl | KvK 32160670 | Facebook