Cultuurtechnisch

Voor diverse bouwprojecten, (dance)evenementen & festivals worden wij regelmatig ingehuurd om onze bijdrage te leveren aan deze projecten. Met onze machines, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers verrichten wij snel maar zorgvuldig werk en staan wij dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers.

Graafwerkzaamheden
Voor onze graafwerkzaamheden beschikken wij o.a. over de volgende kranen:
- Komatsu PT210 (22 tons rups)
- JCB JS145W (15 ton wiel)
- Kato HD513 (13 tons rubberen rups)
- Kato HD820VLC (21 tons rups)

Voor onze graafmachines kunnen we gebruik maken van diverse hulpstukken, zoals een rijplatenklem, zuignap, keerwandklem en een stenenklem.

Wij beschikken ook over een aantal shovels:
- Volvo L60E
- Volvo L60F
- Volvo L90F
- Volvo L70H
- JCB 406
Dumperen

Voor het transporteren van puin, grond, zand e.d. gebruiken wij een Beco 220 dumper (15m3) en een Vaia dumper (13m3).


Waterwagen werkzaamheden
De waterwagen gebruiken we veelal voor het nat houden van zandbanen en het reinigen van het wegdek. Regelmatig reinigen we de wegen rond een bouwput met een trekker en bezem of een trekker/shovel met een schuif. Vooral de schuif gebruiken we vaak samen met de waterwagen.
Materialen en grondstoffen
Wij leveren en leggen rijplaten en betonplaten. Ook kunt u bij ons zand, puin, grond en compost bestellen. 

Egaliseren
Voor het egaliseren van bestaande of aangebrachte materialen beschikken wij over een JCB 260T. Doormiddel van dit systeem kunnen we uw terrein egaliseren of in goede richting/afschot laten lopen. Hierbij kunt u denken aan voorbereidende egalisatie werkzaamheden voor o.a. bestrating en stelconplaten maar ook voor een ondergrond voor asfalt of een puinpad.Evenementen & festivals
Wij worden veelal door evenementen en festival organisaties ingehuurd voor het aanleveren en plaatsen van rijplaten het egaliseren van het evenementen terrein en vervoeren van (decor)materialen met onze tautliner trailers.
Wulpweg 26, 3897 LW Zeewolde | Mob. 06-53192053
| info@loonbedrijfhut.nl | KvK 32160670 | Facebook